O nas

O podjetju

Podjetje VBT d.o.o. je srednje veliko in družinsko vodeno podjetje, ki se je v letih obstoja dodobra zasidralo na slovensko tržišče. Podjetje ponuja svojim strankam širok spekter del visoke in nizke gradnje ter prevoznih storitev. Naš poudarek je na kakovosti, strokovnosti in inovativnosti. To nam zagotavlja, da je VBT d.o.o. postal sinonim za odličnost v gradbeništvu. Naša velika prednost je v lastnem strojnem in voznem parku.

Ključ do našega uspeha in prepoznavnosti je znanje in izkušnje na področju nizke in visoke gradnje ter prevozništva. Svojim strankam smo vedno pripravljeni svetovati in jim tako zagotoviti hitro in kakovostno storitev.

Naša velika prednost je ta, da imamo svoj vozni in strojni park ter lastno ekipo izkušenih delavcev, kar naš delovni proces še pospeši.

V svoji ekipi imamo tudi visoko usposobljene kadre, s katerimi ponujamo investitorjem in strankam še bolj strokovne in učinkovitejše storitve.

Zgodovina

Podjetje VBT d.o.o. (prej Leka plus d.o.o.) je naslednik uspešnega in v Sloveniji znanega gradbenega podjetja Leka d.o.o., ki je delovalo od leta 1995 do leta 2014. Že od samega začetka se je podjetje trudilo, da je svoje delo opravljalo kvalitetno in hitro. Z bogatimi izkušnjami, ki jih je lastnik in ostali zaposleni pridobil pred ustanovitvijo podjetja VBT d.o.o. so pripomogle, da gre lahko podjetje ob bok večjim izvajalcem. Bogate izkušnje, pridobljene z delom nam omogočajo, da smo usposobljeni za samostojno izvajanje infrastrukturnih del pri gradnji cest, rušenju objektov, melioracijah, zunanjih ureditvah objektov, regulacij vodotokov in vseh vrst zemeljskih del. V letu 2017 smo sklenili, da pot začinimo z drugačnimi barvami in tako smo preimenovali podjetje Leka plus d.o.o. v VBT d.o.o. ter zamenjali dosedanjega direktorja Mirana Srčnika z naslednikom, prej prokuristom Gašperjem Majdičem.

Poslovna izkaznica podjetja VBT d.o.o.

Polno ime: VBT, družba za gradnjo in prevoze, d.o.o.

Kratko ime: VBT d.o.o.

ID za DDV: SI80501737

IBAN1: SI56 0230 9026 0779 806 (NLB d.d.)

IBAN2: SI56 2900 0005 2982 130 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

Sedež podjetja: Topole 51b, 1234 Mengeš

Telefon: 08 20 50 265

Elektronski naslov: info@vbt.si

Kontaktni obrazec

Prevozi v notranjem prometu
Izvedba nizkih gradenj
Izvedba visokih gradenj
Drugo